ایر نیوزیلند واسه اولین بار برگر گیاهی سرو می‌کنه

شرکت هواپیمایی نیوزیلند به عنوان اولین هواپیمایی در جهان، واسه مهمانان خود برگر بدون گوشت گیاهی سرو می کنه.

مقاله های در رابطه:

  • ویژگی جدید ایر نیوزیلند: آسایش بیشتر واسه والدینی که با کودکان سفر می کنن
  • بهترین جشنوارهای غذای گیاهی امریکا

شرکت هواپیمایی نیوزیلند واسه اولین بار در جهان واسه مسافران خود، برگر غیرممکن رو سرو کرد؛ محصولی گیاهی که دقیقا مثل گوشت گاوه و وقتی که دو سال پیش در آمریکا معرفی شد، طوفانی در این کشور درست کرد.

این خبر به وسیله آنابل فنویک الیوت در تیم تلگراف نوشته شده.

برگر فاکس (faux-burger) اونقدر واقعیه که بعضی وقتا به نظر از اون خون هم می چکد، چیزی بالاتر از یه وعده فقط گیاهی واسه گیاهخوارانه؛ رشد این محصول در رستوران های آمریکا واقعا خیره کننده بوده، به طوری که تا الان بیشتر از ۲۵۰۰ رستوران این محصول رو می فروشند.

شرکت هواپیمایی نیوزیلند در پروازهای میان لس آنجلس تا اوکلند تا انتهای ماه اکتبر، این برگر فوق العاده رو در بخش بیزینس کلاس سرو می کنه و پس از این دوره، به بررسی محبوبیت اون رو در بین مشتریان خود می پردازه.

برگر گیاهی

جانشین گوشت؛ برگر غیرممکن

پاتریک اون براون، پروفسور بیوشیمی دانشگاه استفورد هفت سال واسه ساخت این برگر غیرممکن، زمان گذاشت و در آخر با ساپورت سرمایه گذاران مهمی چون بیل گیتس، اون رو به تولید انبوه رساند.

هدف براون تولید برگر واسه گیاهخوارانی بود که به دلایل اخلاقی، مصرف گوشت رو کنار گذاشته ان، اما به دنبال طعمی دلچسب و واقعی هستن.

رازی که ایشون واسه ساخت این برگر نیاز داشت، خلق خون گیاهی بود. براون این خون رو در مولکولی به نام هم (یه کوفاکتور شامل یه اتم آهن) یافت که غنی از آهنه و در حیوانات و گیاهان هست.

وقتی برگر گیاهی درست شده با مولکول هم (heme)، روی گریل و کباب پز قرار داده می شه، درست مثل برگر گوشتی، تماشاگر تغییر رنگی از قرمز به قهوه ای هستیم. طبق گفته براون و تیم ۵۰ نفره سرآشپزان، کشاورزان و محققان، طعم این برگر گیاهی با مشابه گوشتی اش به طور کامل یه جوره. بقیه مواد تشکیل دهنده اون، گندم، روغن نارگیل و سیب زمینیه.

نویسنده این مطلب، برگر غیرممکن رو در نشویل مزه کرده و می تونه شباهت طعم و ساختار اون به برگر گوشتی رو به طور کامل تایید کنه.

شرکت هواپیمایی ایر نیوزیلند همیشه به عنوان شرکت هواپیمایی پیشرفت خواه و بافکر پیشرو شناخته می شه و سال گذشته واسه پنجمین سال پشت سر هم به وسیله کارشناسان هوایی ایرلاین ریتینگز (AirlineRatings.com)، به عنوان هواپیمایی سال انتخاب شد. این شرکت هم اینکه در سال ۲۰۱۷، رتبه پنجم رو در دسته بندی جوایز سفر شرکت های هواپیمایی تلگراف، بدست بیاره و البته این تنها برندی نیس که ایر نیوزیلند در بخش گیاهخواری اون رو ساپورت کرده.

آقای ریچارد برنسون به بخش سفر تلگراف گفت که به دلایل محیط زیستی، مصرف گوشت قرمز خود رو متوقف کرده. ایشون در مورد دلایل خود در مورد این تصمیم گفت:

هر یک گاو بیشتر در جهان به معنی از بین رفتن جنگل های بارانیه؛ هکتار به هکتار.

برنسون هم واسه تکنولوژی تولید جانشین گوشت مثل برند بیاند میت (Beyond Meat) سرمایه گذاری کرده. ایشون گفت:

من زمان زیادی رو صرف برگرهای نکر آیلندسروینگ (Necker Islandserving) برند بیاند میت کرده ام تا بتونم نظر گوشت خواران رو به اون جلب کنم، به طوری که وقتی که اون رو امتحان کردن، آب دهن شون راه افتاد و گفتن که این بهترین برگری بوده که تا الان خورده ان.

چه شرکت هواپیمایی ویرجین آتلاتیک و به دنبال اون، دیگه ایرلاین های اصلی جهانی به سرو کالاهایی چون برگر غیرممکن در پروازهای خود بدن و چه نه، این اجناس دیده می شن و این صنعت به نظر واسه این معروفیت آمادهه.

آمار منتشر شده سال گذشته به وسیله سازمان آمار ملی نشون داد که درخواست واسه اجناس جانشین گوشت در انگلستان از سال ۱۹۹۹ تا الان، ۳۶ درصد بالا رفته و یه گزارش تازه از تحقیقات بازار متحدین (Allied Market Research) پیش بینی کرده که صنعت اجناس جانشین گوشت تا سال ۲۰۲۰ به فروش ۴ میلیارد پوند می رسه.

این موضوع شک نداشته باشین پیشرفتی واسه مسافران بدخلق و ناراضی مثل خبرنگار انگلیسی، استیو هوگارتی، به حساب می آید. این خبرنگار در سال گذشته در مورد وعده گیاهی بدی که در بیرون مرز کشور در پرواز آویانکا (Avianca)، ایرلاین ملی کلمبیا، واسه اون سرو شده بود، این جور توئیت کرد:

وعده گیاهی در این پرواز شامل یه سیب و یه گلابی در پلاستیک به همراه یه چاقو و چنگال بود!

 

این نوشته در No category ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.